دیوار کناف
دیوار کناف یا اجرای کناف روی دیوار
شرکت کناف پارس آوات، سالهاست در زمینه ی اجرای کناف فعالیت می کند. در این راستا پروژه های بسیار زیادی با متریال کناف اجرا شده است. پروژه های مسکونی، اداری، تجاری و …
یکی از بخش هایی از ساختمان که متریال کناف روی آن به وفور مورد استفاده قرار می گیرد، دیوار است. شما می توانید دیوار ساختمان را با کناف بصورت کامل اجرا نمایید. از جمله به محاسن کناف می توان به وزن کم این متریال و سرعت اجرای بالای این متریال اشاره نمود. به نحوی که با پیاده سازی استراکچر مورد نیاز کناف، می توان پانل های کناف را با سرعت بالا اجرا نمود و پس از بتونه کاری و رنگ، دیوار به طور کامل اجرا شده است.
اجرای دیوار کناف به شکل های دیگر نیز ممکن است. به عنوان مثال همانطور که کناف بر روی سقف بصورت سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد، می توان با کناف دیوار کاذب نیز اجرا نمود. اگر شما طرح خاصی در نظر داشته باشید که بر روی دیوار اجرا نمایید، می توانید این طرح روی دیوار با کناف اجرا نمایید. از دیگر قابلیت ها و محاسن اجرای طرح روی دیوار با کناف این است که می توانید نورپردازی روی دیوار را نیز داشته باشید. مانند طرح های ارائه شده در این بخش.
اجرای دیوار کناف
اما در این بخش قصد داریم به یکی از خدمات شرکت پارس آوات بپردازیم. اجرای دیوار کناف . در واقع کناف ورق های گچی خشک است. این ورق های گچی قابلیت اجرا در هر فضایی را دارا هستند. به کناف درای وال یا دیوار خشک نیز گفته می شود. بدین معنا که پنل یا ورق کناف از کاملا خشک است و برای اجرا نیاز به مخلوط شدن با آب ندارند. در حقیقت پنل های کناف، بر روی هر چیزی که خواهند اجرا شوند، تنها برش خورده و توسط اتصالات مخصوص خود، بر روی سازه Knauf نصب می گردند.
Knauf متریالی است که شما می توانید از آن برای اجرای دیوار و سقف ساختمان استفاده کنید. امروزه بسیار از ساختمان های مدرن برای سقف و دیوار بهره می برند. از طرف دیگر برای بازسازی هر ساختمانی کناف پیشنهاد اول است. این امر به دلیل ویژگی های شاخص و بارز این متریال است. از جمله ی این ویژگی ها می توان به سبک بودن، اجرای سریع، قیمت مناسب، خشک بودن و … اشاره نمود.
چند نمونه کاربرد کناف بر روی دیوار
– فرض کنید شما ساختمانی قدیمی دارید. تصمیم به بازسازی دیوارها می گیرید و در عین حال می دانید نباید به دیوارها دست بزنید. بنابراین می توانید با کناف بدون فاصله از دیوار اصلی، دیوار کاذبی با کناف ایجاد نمایید و این دیوار کاذب را نیز نورپردازی نمایید. به این شکل دیوار منزل و یا محل کار شما کاملا نو خواهد شد.
– ساختمان های نوساز: بسیاری از ساختمان های نوساز که می بینید، برای دیوار از کناف استفاده می کنند. پنل های آماده کناف به دلیل قیمت مناسب و اجرای سریع متریال بسیار مناسبی برای ساخت دیوار هستند. از سوی دیگر در ساختمان های ساخته شده نیز، برای ایجاد یک دیوار نازک جداکننده میان دو فضا از کناف استفاده می شود. به عناون مثال در آوردن یک اتاق خواب در یک فضای نشیمن بزرگ.
– کناف بر روی دیوار قدیمی: از طرف دیگر چنانچه دیوارهای ساختمان شما قدیمی هستند، نم پس داده اند و یا نیاز به عایق صوتی روی دیوارها دارید تا صدای واحدهای مجاور شما را اذیت نکند، می توانید روی دیوار، ورق Knauf کار کنید و در زیر این دیوار از انواع عایق ها نظیر پشم سنگ استفاده نمایید.
– کناف بعنوان عایق صدا : یکی دیگر از استفاده های مرسوم کناف این است که در ساختمان های ساخته شده ای که دیوارهای نازکی دارند و صدا بین واحدها رفت و آمد می کند و سبب ایجاد مزاحمت است، از کناف و یک لایه عایق پشم و سنگ برای ایجاد یک عایق صوتی استفاده می شود.
– طرح های دکوراتیو روی دیوار با کناف : کاربرد دیگر کناف، ایجاد طرح های دکوراتیو بر روی دیوار است. از دیگر قابلیت های این متریال می توان به اجرای هر طرحی روی دیوار و یا سقف با کناف اشاره نمود. فرض کنید می توانید روی سقف اتاق خواب و یا پذیرایی منزل تان با کناف، باکس های نور مخفی ایجاد نمایید. و یا با اجرای دیوار طرح دار، دیوارهای منزل خود را، تغییر دهید.
– طرح دیوار پشت تلویزیون : نمونه دیگر از موارد کاربرد و استفاده از کناف بر روی دیوار، این است که شما می توانید برای دیوار پشت تلویزیون، یک طرح دکوراتیو و زیبا اجرا نمایید! در واقع باید اینطور بگوییم که می توانید در فضای نشمیمن منزل تان، جایی که تلویزیون در آن قرار می گیرد و TV Wall نام دارد، یک طرح دکوراتیو زیبا و ساده به همراه قفسه و شلف را با کناف اجرا نمایید. این کار علاوه بر اینکه هزینه معقولی دارد، می تواند زیبایی و دکوراسیون منزل شما را به شدت تحت تاثیر قرار داد.
– اجرای دیوار جدا کننده با کناف : یکی از مهم ترین کاردکردهای کناف که حتما شما نیز با آن آشنا هستید، این است که می توان از کناف برای جدا کردن دو فضا از یکدیگر استفاده نمود. در نظر بگیرید که در منزل شما، نیاز به اتاق خوابی جدید هست. به این شکل اگر شما اتاق خواب بزرگی داشته باشید، می توان از طریق دیوار جداکننده کناف که به سادگی و در کمترین زمان ممکن اجرا می شود، اتاق خواب را به دو قسمت تقسیم نمود! یا اینکه در نظر بگیرید می توانید در دفتر و یا محیط کار، از Knauf برای ایجاد یک دیوار حائل میان بخش های مختلف یا پارتیشن بندی فضا استفاده نمود.
دیوارهای جدا کننده کناف معمولا در حدود ۱۰ سانتی متر ضخامت دارند. در این دیوارها، سازه کناف استفاده می شود و پس از شاسی کشی یا اجرای سازه کناف، روی این سازه ورق های کناف نصب شده و دیوار جدا کننده ما به همین سادگی، اجرا می گردد. قیمت اجرای دیوار کناف معمولا دو برابر اجرای Knauf ساده است به این دلیل که در دو طرف دیوار، ورق کناف مورد استفاده قرار می گیرد.
– دیوار برای مخفی کردن یک بخش : فرض کنید در منزل مسکونی شما، درب سرویس بهداشتی روبروی پذیرایی یا هال باز می شود. این موضوع نشان دهنده اشتباه ساختمان ساز در هنگام طراحی پلان های ساختمان می باشد. چرا که به طور معمول، درب سرویس بهداشتی نباید مستفیم روبروی پذیرایی باشد. در ساختمان های نوساز که پلان آن توسط معماران طراحی می گردند، دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نیستیم! در شرایطی که درب سرویس بهداشتی درون پذیرایی یا هال شما قرار دارد، می توان با استفاده از دیوار جدا کننده Knauf یک دیوار حائل روی این قسمت اجرا نمود که به این شکل، درب سرویس بهداشتی مستقیم به درون پذیرایی باز نمی شود.
موارد اشاره شده، تنها گوشه ای از ویژگی های متریال کناف هستند. شما با ورق های کناف می توانید دیوار بسازید، روی دیوار را بپوشانید و یا اینکه بر روی دیوار طرح خاصی را اجرا نمایید. این کاملا به شما و نیاز و سلیقه شما بستگی خواهد داشت.
نحوه اجرا
اجرای کناف بر روی دیوار مستلزم رعایت نکاتی ساده و مقدماتی است که رعایت هر چه بهتر این نکات می تواند سرعت و دقت اجرای کار را بالا ببرد. در طراحی دیوار های کناف ،از نوع جدا کننده یا دکوراتیو یا حتی پوششی (یعنی پوشش دیوار با کناف بجای استفاده از گچ و گچ کاری)، توجه به زیر سازی دیواره ها بسیار قابل اهمیت است، گاهی در بازسازی یک ساختمان قدیمی ، تخریب دیوار های قدیمی به راحتی میسر نیست از این رو قرار دادن پوششی بر روی دیوار ها بهترین گزینه است،
– دیوار پوششی : همانطور که اشاره شد، منظور از دیوار پوششی، استفاده از Knauf به عنوان نازک کاری بجای استفاده از گچ می باشد. در اجرای دیوار های پوششی کناف، سازه فلزی به کار می رود که برای عبور تاسیسات و برق رسانی فاصله ای میان دیوار سفت کاری و دیوار کناف ایجاد می کند. زمانی که به برق کاری و سیم کشی های مربوطه نیازی نداریم، دیوار ها با استفاده از چسب مخصوص که پرلفیکس نام دارد به دیوار پشتی وصل می شوند، دیوار های پوششی علاوه بر دارا بودن خاصیت پوشانندگی، عایق حرارتی نیز هستند و بهترین گزینه برای پوشش دیوار ساختمان های قدیمی با پرت حرارتی بالا هستند.
– دیوار جداکننده : برای اجرای دیوار جداکننده در یک فضای بزرگ، ابتدا سازه کناف باید اجرا گردد. سازه Knauf شامل ورق های گاوانیزه ای است که رانر و استاد و … نام دارد. پس از اجرای سازه، ورق های کناف بر روی سازه سوار شده و دیوار ایجاد می گردد. این ورق ها دو طرف دیوار نصب می گردند. سپس با استفاده از بتونه و ماستیک درزها پر شده و دیوار نقاشی می شود. به این شکل درکمترین زمان ممکن، دیوار حائل اجرا می شود.
– طرح دکوراتیو بر روی دیوار : برای اجرای طرح های دکوراتیو روی یک دیوار (مانند ایجاد شلف و باکس و …) سازه Knauf مطابق طرح مورد نظر بر روی دیوار نصب شده و ورق کناف روی این سازه نصب می گردند. سپس مراحل بتونه ماستیک اجرا شده و می توان روی این دیوار را نقاشی نمود. علاوه بر این می توان روی این نوه دیوار از کاغذ دیواری، سنگ های تزیینی مانند سنگ آنتیک و … نیز بهره برد.
در راستای پاسخ به سوالات کاربرانی که با شرکت کناف پارس آوات در تماس هستند، در این بخش قصد داریم به پرسشی دیگر پاسخ گوییم. بسیاری از عزیزان از پارس آوات در خواست اجرای یک هر نوع از دیوارهای ذکر شده را دارند و می خواهند بدانند پارس آوات برایشان دیوار با ورق کناف هم اجرا می کند یا خیر؟
در جواب باید اینطور گفت که اجرای کناف بر روی دیوار، یکی از خدمات پایه ای شرکت پارس آوات است.
اگر قصد اجرای کناف را دارید و یا نیازمند مشاوره در مورد ورق های گچی کناف هستید، می توانید با مشاوران خود در پارس آوات در تماس باشید.
شرکت کناف پارس آوات
عرضه و اجرای سیستم های کناف