اجرای کناف

سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی

اجرای کناف یا کناف کاری ساختمان

در این مطلب قصد داریم شما را با مبحث اجرای کناف توسط شرکت کناف پارس آوات، نحوه انجام کار و سفارش اجرای پروژه بطور کامل آشنا نماییم. لازم است بدانید که اجرای کناف در تهران و شهرستان های پیرامون، مهم ترین و اصلی ترین خدماتی است که توسط شرکت کناف پارس آوت انجام می شود.

ما سالهای طولانی در زمینه اجرای صفحات روکش دار گچی Knauf تجربه داریم و در این زمینه، نمونه کارهای انجام شده توسط ما، گویای این امر هستند.

شما می توانید جهت سفارش اجرا و انجام پروژه، استعلام قیمت و همچنین دریافت مشاوره رایگان در رابطه با کناف و کناف کاری از طریق شماره های زیر با ما در تماس باشید.

۰۹۱۲-۸۹۱۱-۷۳۴

۰۹۱۲-۴۶۳۰-۳۶۵

اگر فرصت مطالعه این مطلب را دارید، می توانید از طریق مطالعه این بخش، بطور خلاصه و مقدماتی با کناف آشنا شده و با نحوه اجرای آن آشنا شوید. ما در ادامه نمونه پروژه هایی که در آنها کناف مورد استفاده قرار گرفته است را بررسی خواهیم نمود تا شما بطور ملموس با این متریال و نحوه اجرای آن آشنا شوید. مطالبی که در این بخش مورد بررسی قرار خواهند گرفت:

  • آشنایی مقدماتی با کناف
  • نحوه سفارش و اجرای کناف
    • قیمت اجرای کناف
  • کناف را در کجا می توان اجرا نمود؟
    • استفاده بر روی سقف
    • استفاده برای دیوار
  • ویژگی های و نقاط ضعف استفاده و اجرای کناف
  • بررسی نمونه های موردی کناف کاری
    • بررسی نمونه کناف کاری منزل مسکونی
    • بررسی نمونه موردی کناف کاری مغازه و فروشگاه
    • بررسی نمونه اجرای کناف دفتر کار و فضای اداری
    • بررسی استفاده از  کناف در لابی و مشاعات ساختمان
    • ارائه نمونه به اجرای کناف در مطب و کلینیک پزشکی
    • بررسی نمونه کناف کاری رستوران
    • بررسی نمونه اجرای کناف در کافه و کافی شاپ
  • کناف بهتر است یا گچ و رابیتس؟
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی

آشنایی مقدماتی با کناف

شاید شما ندانید که کناف چیست و به چه کاری می آید و در چه قسمت هایی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد! به این منظور ما مقاله ای جامع و کامل در رابطه با کناف نوشته ایم که شما می توانید با مطالعه آن، بطور کامل و جامع با آن آشنا شوید. اما در این بخش قصد داریم شما را بصورت مقدماتی و ساده با این متریال آشنا نماییم چرا که در این مطلب قصد داریم به موضوع دیگری بپردازیم و آن اجرای کناف توسط شرکت پارس آوات است.

احتمالا شما در این حد می دانید که کناف ، در حقیقت ورق های گچی از پیش آماده است که در محل پروژه برش خورده و بر روی سقف و دیوار نصب می شود و در حقیقت برای اجرای دیوار و سقف گچی به کار می رود.

این کاملا درست است. اما چیزی که احتمالا نمی دانید این است که این متریال یعنی صفحات روکش دار گچی Knauf در حقیقت اولین با سالها پیش توسط یک شرکت یا به عبارت بهتر خانواده آلمانی تولید شد. این شرکت محصولات خود را که همه گچ فشرده بودند، به منظور ایجاد تسریع در فرآیند ساختمان سازی تولید و به بازار عرضه نمودند. از پیش آماده بودن، باعث رشد چشم گیر در سرعت اجرای نازک کاری ساختمان ها شد و از طرف دیگر قیمت و کیفیت مناسب آن سبب محبوبیت این متریال در کشور آلمان گردید.

پس از گذر چندین سال، شرکت کناف متریال خود را به سایر کشورهای دنیا از جمله ایران از طریق احداث کارخانه ارسال نمود. در حال حاضر، برند کناف ایران به تولید محصولات این شرکت تحت لیسانس کارخانه مادر مشغول است. مالکیت شرکت کناف ایران، متعلق به کناف آلمان است.

محصولات تولید شده برند کناف در ایران، بسیار با کیفیت هستند و به این شکل، این متریال تبدیل به یکی از مهم ترین متریال های ساختمانی در ایران شده است. ورق های کناف در ابعاد مختلف و با کاربری های مختلف تولید می گردند. مهم ترین کاربرد ورق های کناف استفاده از آنها بر روی دیوار و سقف است که در ادامه این موضوع را به طور تفضیلی بررسی خواهیم نمود تا شما بیشتر با موارد استفاده این متریال آشنا شوید. اما برای اینکه با انواع ورق های کناف آشنا شوید، این ورق ها عبارتند از:

  1. ورق کناف معمولی: این ورق پر استفاده ترین نوه صفحات روکش دار گچی است که برای اجرای سقف، دیوار پوششی و … مورد استفاده است.
  2. ورق کناف ضد رطوبت: این ورق با نام MR دارای الیافی است که گچ را در مقابل رطوبت محافظت می کند. از این رو برای شهرها و فضاهای مرطوب کاملا مناسب است.
  3. ورق کناف ضد حریق: این نوع ورق دارای ترکیباتی در گچ است که صفحه را در مقابل آتش سوزی مقاوم خواهد نمود. این ورق ها برای پوشاندین دور ستون ها و تیرهای ساختمان بسیار مناسب هستند.
  4. ورق ضد رطوبت و ضد حریق: این ورق که نمایش توانمندی شرکت کناف آلمان است، هم در برابر آتش سوزی مقاوم است و هم دارای پوششی است که گچ را در برابر رطوبت مقاوم می نماید.
پنل کناف
پنل کناف

نحوه سفارش اجرای کناف

 

اگر شما پروژه ای برای اجرا دارید و می خواهید متریال Knauf را برای اجرای سقف، سقف کاذب، سقف دکوراتیو، دیوار، دیوار کاذب، دیوار جداکننده و …، مورد استفاده قرار دهید، نیاز است که با یک کناف کار یا شرکت کناف وارد مذاکره شوید. قیمت کارتان را استعلام بگیرید و در نهایت انجام کار آغاز گردد.

همواره به خاطر داشته باشید: سپردن کار پیمانکاری به شرکت های پیمانکار، کمی مطمئن تر از سپردن کار به شخص است. چرا که شرکت ها، نسبت به کاری که انجام می دهند تعهدات بیشتری دارند و شما می توانید نسبت به انجام صحیح و بی چند و چون کار، خیالی آسوده داشته باشید. در واقع خدمات پشیتبانی و انجام کار توسط شرکت ها، کمی مطمئن تر نسبت به شخص صورت می گیرد. برای سفارش انجام پروژه کناف کاری به شرکت پارس آوات ، مراحل زیر انجام می گیرند:

تماس از سمت شما و شرح پروژه : پیش از هر چیز شما باید با شرکت پارس آوات تماس بگیرید. در این تماس شما موضوع پروژه خود را مطرح می نمایید که قصد دارید برای چه قسمتی از کناف استفاده نمایید. در این مرحله از شما پرسیده می شود که آیا طرح خاصی در ذهن دارید یا خیر و اینکه ابعاد و متراژ کارتان بصورت حدودی چقدر است. در این مرحله بصورت حدودی و تخمینی، قیمت کارتان به شما داد خواهد شد.

هماهنگی بازدید پروژه : اگر شما با قیمت اولیه و حدودی ارائه شده توسط پارس آوات هماهنگ باشید، ما با شما برای بازدید پروژه هماهنگی های لازم را به عمل می آوریم. کارشناسان پارس آوات در اولین فرصت ممکن پروژه شما را بازدید خواهند کرد و بر اساس طرحی که در ذهن شماست و یا طرحی که ما به شما ارائه می دهیم، متراژ و زمان مورد مورد نیاز برای انجام کار مشخص خواهد شد. در این مرحله، قیمت دقیق کار شما مشخص خواهد شد که نزدیک به قیمت اعلام شده ی اولیه می باشد.

اجرای کناف کاری شما : در این مرحله، پیش فاکتوری برای شما ارسال می گردد. شما، مبلغ پیش پرداخت را به حساب ما واریز می نمایید. سپس در موعد مقرر جنس کناف به محل پروژه شما انتقال داده شده و کناف کاران ما به محل پروژه آمده و کار را آغاز خواهند نمود. بسته به اینکه کار شما چند متر باشد و یا چه طرحی را برای اجرا در ذهن داشته باشید، زمان مورد نیاز برای کناف کاری متغیر خواهد بود.

تحویل کار اجرا شده به شما : پس از اتمام کناف کاری، کار به شما تحویل می شود، سپس شما کار را بررسی نمود، نواقص احتمالی برطرف می گردند و پس از این، شما می توانید اقدام به نقاشی نمایید. به  دلیل خشک بودن کناف، بالافاصله پس از اتمام کنار کاری، عملیات نقاشی ساختمان شروع خواهد شد. در این مرحله شما با ما تسویه حساب می نمایید.

کلیه مراحل مورد نیاز برای اجرای کناف ، همین مراحلی است که شرح داده شد. حال یک پروژه دو روز زمان می برد به سرانجام برسد و یک پروژه یک ماه. به خاطر داشته باشید که کناف، با سرعت بسیار زیادی اجرا می گردد و به طور کل ماهیت کناف این است که اجرای پروژه شما را تسریع می نماید.

کناف سقف پذیرایی مربع
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
کناف سقف پذیرایی مربع
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
کناف سقف پذیرایی مربع
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی

قیمت اجرای کناف

قیمت متریال کناف و همینطور اجرای آن، معمولا با هم اعلام می شود. برای اجرای کناف و کناف کاری، قیمت معمولا به سه شکل اعلام می گردد. قیمت مترمربع ، قیمت مترطول ، قیمت چکی یا توافقی.

بسته به نوع پروژه و همینطور طرحی که قرار است اجرا گردد، قیمت کناف متغیر خواهد بود. لازم است بدانید که قیمت اجرای کناف طی سال گذشته، بصورت مداوم دستخوش تغییر بوده است. قیمت اعلام شده در جدول زیر، قیمت مربوط به بهمن ماه ۱۳۹۸ می باشد. برای استعلام قیمت حدودی پروژه تان می توانید با شرکت کناف پارس آوات در تماس باشید. همچنین برای استعلام قیمت روز و آخرین قیمت، حتما با ما در تماس باشید:

۰۹۱۲۸۹۱۱۷۳۴ – ۰۹۱۲۴۶۳۰۳۶۵

جدول قیمت کناف کاری (برای مشاهده لیست کامل قیمت روی لینک روبرو کلیک نمایید: قیمت کناف و قیمت اجرای کناف )

خدمات اجرای کناف به همراه متریالهزینه اجرا و متریال
سقف و دیوار ساده با ورق کناف ساده۸۰.۰۰۰ الی ۸۵.۰۰۰ تومان (مترمربع)
قیمت اجرای باکس نور مخفی با ورق کناف ساده۷۵.۰۰۰ الی ۸۵.۰۰۰ تومان(مترطول با عرض ۴۰)
قیمت اجرای سقف یا دیوار دکوراتیوبر اساس طرح بصورت توافقی
قیمت اجرای سقف و دیوار کاذب ساده۸۰.۰۰۰ الی ۸۵.۰۰۰ تومان
سقف کناف ویلا
سقف کناف ویلا

کناف را در کجا می توان اجرا نمود؟

حال که می دانید کناف چیست و با نحوه سفارش دادن و اجرای آن نیز آشنا شدید، در ادامه قصد داریم شما را موارد کاربرد کناف آشما نماییم. این که کناف بیشتر در کدام قسمت های ساختمان، منزل یا مغازه مورد استفاده قرار می گیرد و نحوه استفاده به چه صورت است.

پیش تر هم در این رابطه صحبت کردیم که کناف، متریالی است که برای سقف و دیوار مورد استفاده قرار می گیرد. این استفاده به دو شکل ممکن است. استفاده بصورت متریال پوششی و استفاده بصورت دکوراتیو و کاذب. در ادامه این دو نوع کاربرد را برای شما تشریح خواهیم نمود.

استفاده برای سقف

کناف بعنوان سقف اصلی : کناف بر روی سقف می تواند به دو شکل مورد استفاده قرار گیرد. استفاده اول این است که شما کناف را بصورت سقف اصلی مورد استفاده قرار دهید. در واقع در این حالت کناف کاری جای گچ کاری را می گیرد و شما دیگر نیازی به گچ کاری برای سفید کردن ساختمان نخواهید داشت. برای این کار، ابتدا سازه کناف اجرا شده و سپس ورق های کناف بر روی این سازه نصب می گردند. در تصویر زیر می توانید نمونه ای از اجرای کناف بعنوان سقف اصلی را مشاهده نمایید.

سازه کناف
سازه کناف

اجرای کناف برای سقف دکوراتیو : امروزه در ساختمان های نوساز و خانه ها و فضاهایی که مورد بازسازی قرار می گیرند، سقف های دکوراتیو از اهمیت بسیار زیادی برخودار هستند. چرا که روی این سقف ها شما می توانید انواع نورپردازی را پیاده سازی نمایید و این نورپردازی کمک بسیار زیادی به زیبایی و مدرن به نظر رسیدن فضا خواهد کرد. در این حالت، شما می توانید هر طرح دکوراتیوی را بر روی سقف اجرا نمایید. در تصاویر زیر شما می توانید نمونه هایی از اجرای کناف به شکل دکوراتیو بر روی سقف را مشاهده نمایید.

کناف سقف پذیرایی مربع
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی

کناف متریالی است فوق العاده منعطف. به این معنا که تقریبا هر طرحی که در ذهن داشته باشید را می توان با کناف پیاده سازی نمود. از طرح های ساده مانند باکس نور مخفی گرفته تا طرح های پیچیده و منحنی. کمتر متریالی را می توان یافت که به اندازه کناف قابلیت اجرایی داشته باشد.

استفاده برای ساخت دیوار

در ادامه قصد داریم به سراغ موارد کاربرد و استفاده از کناف بر روی دیوار بپردازیم. شما می توانید کناف را به عنوان پوشش اصلی دیوار مورد استفاده قرار دهید و یا ساخت دیوار برای جداسازی فضاها از یکدیگر.

اجرای دیوار اصلی ساختمان با کناف : همانطور که می توان سقف را بجای گچ با متریال کناف یا صفحات روکش دار گچی یا همان گچ برگ کار کرد، می توان دیوار را نیز با کناف اجرا نمود. یعنی بجای استفاده از گچ برای سفیدکاری دیوارها، از ورق های کناف به این منظور استفاده نماییم. به کار گرفتن کناف به جای گچ دارای فواید بسیاری است که بخش بررسی مزایا و معایب کناف به آنها خواهیم پرداخت. اما فعلا همین را بدانید که این متریال، سرعت بسیار بالایی در اجرا دارد، مانند گچ نیازی به خشک شدن ندارد و از سوی دیگر قیمت آن بسیار مناسب است.

دیوار جداکننده با کناف : در فضاهای بزرگ که نیاز به اتاق وجود دارد و یا به هر دلیل دیگر نیاز است که فضاها به دو قسمت تقسیم گردد، بهترین، ساده ترین و سریع ترین راه حل، اجرای دیوار کناف جداکننده است. این دیوارها بسیار سبک هستند، به سرعت اجرا می شوند و دقیقا مانند یک دیوار گچی معمولی خواهند بود. از طرف دیگر، بسیار مقاوم اند و می توان در میان آنها از عایق صوتی و حرارتی استفاده نمود. (داخل دیوار جداکننده کناف خالی است و چیزی به جز سازه کناف قرار ندارد.)

اجرای دیوارهای دکوراتیو : علاوه بر موارد ذکر شده، اگر شما قصد داشته باشید طرحی خاص و متفاوت بر روی دیوار اجرا نمایید، این کار را باید با کناف انجام دهید. دیوارهای دکوراتیو، ساخت قفسه و شلف روی دیوار و …نیز چیزهایی هستند که با کناف انجام می شوند. در تصاویر زیر می توانید نمونه هایی از این نوع دیوارها را ببینید.

دیوار دکوراتیو کناف اتاق خواب
دیوار دکوراتیو کناف اتاق خواب
دیوار دکوراتیو کناف با نور مخفی دفتر کار
دیوار دکوراتیو کناف با نور مخفی دفتر کار
اجرای دیوار دکوراتیو نورمخفی در اتاق خواب
اجرای دیوار دکوراتیو نورمخفی در اتاق خواب
اجرای دیوار دکوراتیو نورمخفی در اتاق خواب
اجرای دیوار دکوراتیو نورمخفی در اتاق خواب

محاسن و نقاط ضعف اجرای کناف

اگر شما قصد داشته باشید از کناف برای ساخت دیوار و یا سقف اصلی ساختمان و یا دیوار یا سقف دکوراتیو استفاده نمایید، باید بدانید که این متریال چه ویژگی هایی دارد و البته، معایب آن چیست. هدف ما این است که شما آگاهانه و با دانش کامل نسبت به انتخاب متریال و شرکت مجری کناف اقدام نمایید. در ادام به بررسی مزایای کناف خواهیم پرداخت:

مزایای استفاده از متریال کناف و اجرای کناف

قیمت مناسب : قیمت متریال در ساختمان سازی و یا بازسازی و یا اجرای دکوراسیون داخلی بسیار مهم و تعیین کننده است. متریال های با قیمت های مختلف برای کارهای مختلف امروز در بازار وجود دارند. اما مهم این است که بهترین متریال ممکن با مناسب ترین قیمت مورد استفاده قرار گیرد. برای اجرای دیوار و سقف چه پوششی و چه دکوراتیو، متریالی بهتر از کناف در ایران وجود ندارد.

سرعت اجرای کناف بالا است :  اگر می خواهید کارتان با سرعت مناسبی اجرا شود و وقت برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، می توانید به لحاظ سرعت اجرا روی کناف حساب کنید. کناف و سازه آن به سرعت اجرا می گردند (سریعتر از هر متریال دیگر) و از سوی دیگر، به دلیل اینکه کناف خشک است، پس از اجرای کناف شما می توانید بلافاصله نسبت به نقاشی اقدام نمایید.

اجرای سازه سبک : کناف و سازه آن، بسیار سبک هستند. وزن مرده متریال در ساختمان سازی و بازسازی از اهمیت بالایی برخودار است. اینکه سازه ساختمان قرار است چه وزنی را تحمل نمایند. از این حیث، می توان گفت استفاده از کناف به عنوان متریال پوششی و دکوراتیو، باعث می شود وزن زیادی به ساختمان شما تحمیل نشود! چرا که کناف و سازه آن بسیار سبک هستند.

مقاومت بسیار خوب : نباید اینطور فکر کنید که چون کناف و سازه آن سبک هستند، مقاومت خوبی ندارند. بلکه این متریال در برابر زلزله و سایر آسیب های ممکن، مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد. به این منظور، فلز آلومینیوم را تصور نمایید. بسیار سبک است اما به دلیل مقاومت بسیار بالا، برای ساخت بدنه هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

پیاده سازی طرح های مختلف با کناف : از مزایای کناف این است که می توان از طریق برش ورق های کناف به ابعاد اشکال مختلف، تقریبا هر طرحی را بر روی سقف یا دیوار پیاده سازی نمود. در واقع به دلیل قابلیت طرح پذیری بسیار بالای کناف است که این متریال، برای اجرای کارهای دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرد.

طرح دیوار پشت تلویزیون با کناف
طرح دیوار پشت تلویزیون با کناف

معایب کناف و اجرای آن

هیچ گاه نمی توان متریالی را در ساختمان یافت که سراسر مزیت باشد و هیچ ایرادی نداشته باشد! کناف هم مانند تمامی متریال ها، همراه با ایراداتی است که شما به عنوان خرید، حق دارید نسبت به آن ها آگاهی داشته باشید. لازم است بدانید که بیشتر معایب کناف به اجرای آن و کیفیت اجرا برمی گردند. برخی از معایب کناف:

امکان شکست ورق کناف به دلیل ضخامت کم : پنل های کناف ضخامتی در حدود ۱۲ میلیمتر دارند و جنس آنها، گچ فشرده است. اگر ضربه ای محکم به کناف وارد گردد، ممکن است سبب شکستن یا ترک برداشتن آن شود. بنابراین در استفاده از دیوار و یا سقف دکوراتیو کناف، مراقب کافی به عمل آورید.

امکان ترک خوردن در محل اتصالات : اگر پس از کناف کاری محل اتصال قطعات ورق های کناف به خوبی بتونه کاری نشود، این موضوع سبب می شود که در محل بتونه کاری در گذر زمان شاهد به وجود آمدن درزهایی بسیار ریز اما طولانی باشیم. بنابراین بتونه و ماستیک کناف باید با دقت و کیفیت انجام گیرد که در گذر زمان روی کار شکاف ایجاد نگردد.

این دو موضوع، از جمله معایبی هستند که برای ورق های کناف وجود دارند. اما اگر در زمان اجرای کناف ، این کار اصولی انجام پذیرد، خواهید دید که هیچ متریالی  به اندازه Knauf سریع و قدرتمند نیست.

دیوار کناف پشت تلویزیون
دیوار کناف پشت تلویزیون

بررسی نمونه های اجرای کناف یا کناف کاری

پس از معرفی Knauf و بررسی مزایا و معایب این متریال، قصد داریم به همراه شما به بررسی برخی از نمونه های اجرای این متریال بپردازیم. مطالعه و بررسی این نمونه ها می توانند شما را در انتخاب طرح مناسب برای سقف یا دیوار راهنمایی کنند.

بررسی نمونه های اجرایی منزل مسکونی:

در ادامه با اراته نمونه های اجرا شده سقف و یا دیوار کاذب و دکوراتیو، توضیحاتی در مورد هر طرح ارائه خواهد شد.

نمونه شماره ۱ : همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، سقف کاذب کناف با فاصله بسیار کم از سقف اصلی کار شده است (لازم به ذکر است سقف اصلی نیز از جنس کناف است). روی این سقف کاذب نور مخفی کار شده است. برای اجرای نور مخفی معمولا از لایت های شلنگی یا ریسه SMD، LED و یا نئو نئون استفاده می شود. علاوه بر این، از لایت های هالوژن با وات کم به تعداد زیاد روی سقف کاذب استفاده شده است.

نور مخفی کناف سقف آشپزخانه
نور مخفی کناف سقف آشپزخانه

نمونه کار شماره ۲ : در این پذیرایی یا نشیمن، اجرای کناف بصورت باکس نور مخفی دور تا دور انجام شده است. این طرح یعنی اجرای کناف بصورت باکس نور مخفی در خانه های ایرانیان بسیار مرسوم و محبوب است. در این روش، کناف با فاصله کم از سقف اصلی و با عرض ۴۰ سانتی متر کار می شود. در این حالت می توان از نور مخفی و همچنین لایت های هالوژنی برای نورپردازی استفاده نمود. همانطور که در نمونه کار بالا اشاره شد، برای اجرای نور مخفی از لایت های ریسه ای استفاده می شود. ورق کناف مورد استفاده نیز ورق RG می باشد. این نوع سقف علاوه بر زیبایی، قیمت تمام شده کاملا مناسبی دارد و به همین دلیل برای کارهای مدرن بسیار پیشنهاد می گردد.

کناف سقف پذیرایی مربع
سقف کاذب دکوراتیو پذیرایی

نمونه کار شماره ۳: در این پروژه که اجرای کناف یک اتاق خواب است، از کناف برای ایجاد سقف کاذب ساده استفاده شده است. روی این سقف از لایت های هالوژنی استفاده شده است. علاوه بر این در قسمت اتصال سقف کناف ساده به دیوار دکوراتیو آجری از نور مخفی استفاده شده است. برای این پروژه از ورق کناف معمولی استفاده شده است.

اجرای سقف کاذب دکوراتیو اتاق خواب
اجرای سقف کاذب دکوراتیو اتاق خواب

نمونه کار شماره ۴: در این پذیرایی ساده، همانطور که در تصویر می بینید، سقف کاذب به شکلی کار شده است که از هر طرف از دیوار فاصله دارد. به این شکل، سقف حالتی دارد که گویی کاملا معلق است. نور مخفی کار شده دور تا دور نیز تاکید خاصی بر این حس تعلیق دارد. برای اجرای این سقف دکوراتیو زیبا و ساده، از ورق کناف معمولی یا همان RG استفاده شده است. ورق های کناف با سازه کناف به سقف اصلی متصل هستند.

سقف دکوراتیو کناف نشیمن
سقف دکوراتیو کناف نشیمن

بررسی اجرای کناف در فروشگاه و مغازه

اجرای سقف های دکوراتیو زیبا و نورپردازی مدرن، می توانند سبب زیبایی دکوراسیون مغازه ها و فروشگاه ها شوند. این موضوع تاثیر زیادی در جذب مشتریان خواهد داشت.

نمونه کار شماره ۵ : در تصویر مربوط به این فروشگاه، در قسمتی که ویتری فروشگاه قرار گرفته است، سقف کاذب دکوراتیو اجرا شده است. روش اجرای این سقف به این شکل است که ابتدا دو قسمت کناف روی سقف اجرا شده اند. فاصله ای اندک میان این دو قسمت وجود دارد که در همین فاصله نور مخفی کار شده است. برای اجرای این کار از ورق کناف RG و لایت ریسه ای استفاده شده است.

سقف کاذب کافی شاپ
سقف کاذب کافی شاپ

نمونه کار شماره ۶ : در این فروشگاه سقف کناف دکوراتیو اجرا شده است. سقف کاذب دکوراتیو علاوه بر زیبایی، کارکرد نورپردازی دارد. در فروشگاه ها، مبحث نور پردازی و نور کافی ، از اهمیت بالایی برخودار است. در این پروژه سقف اصلی از جنس کناف اجرا شده است. زیر این سقف اصلی، سقف دکوراتیو ساده ای اجرا شده است که گویی از سقف اصلی آویزان و معلق است. در این پروژه علاوه بر نور مخفی از لایت های صفحه ای استفاده شده است که نور زیادی دارند و می توانند روشنایی مورد نظر فروشگاه را تامین نمایند.

سقف کاذب مغازه
سقف کاذب مغازه

بررسی نمونه های اجرای کناف در دفتر کار

نمونه کار شماره ۷ : همانطور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید، این دفتر کار به سبک مدرن دیزاین و دکوراسیون شده است. در این دفتر کار، نور طبیعی بسیار خوبی وجود دارد. بنابراین هدف اصلی از اجرای سقف کاذب بحث نور نیست. بلکه بحث زیبایی و تاسیسات است. سقف کاذب کناف به شکل معلق مانند از سقف اصلی اجرا شده است. همانطور که پیش تر نیز اشاره نمودیم، برای انجام این کار سازه کناف اجرا می گردد که این سازه به سقف اصلی متصل است. از فضای میان سقف اصلی و کاذب برای عبور دادن لوله های تاسیسات و سیم کشی ساختمان استفاده می شود.

سقف کاذب دفتر کار
سقف کاذب دفتر کار

نمونه کار شماره ۸: تصویر زیر، نمونه ای دیگر از دفتر کار است. در این دفتر اداری، سقف کاذب با بصورت باکس نور مخفی دور تا دور فضا کار شده است. البته نورهای مخفی خاموش هستند. روی این باکس، از لایت هالوژن استفاده شده است. برای اجرای این کار، از ورق معمولی کناف RG استفاده شده است.

سقف کاذب دفتر کار
سقف کاذب دفتر کار

نمونه کار شماره ۹ : بخش رسپشن و فضای منشی، از مهم ترین بخش ها در دفتر کار است. چرا که مشتریان و ارباب رجوع، در مراجعه به یک دفتر کار ابتدا با این بخش روبرو می شود. زیبایی و دکوراسیون این بخش، می تواند نشان دهنده شخصیت و کارکتر برند آن دفتر کار باشد. بنابراین نباید نسبت به زیبایی دکوراسیون این بخش غفلت کرد. در این فضای رسپشن یا پذیرش، سقف کاذب به شکل های مختلف کار شده است. در جایی به اندازه یک شیار برای عبور لایت های نقطه ای فضای خالی در نظر گرفته شده است و در بخش دیگر، به اندازه میز منشی یک باکس مستطیلی تو رفته روی سقف کاذب تدارک دیده شده است. استفاده از کناف و سقف کاذب به شما این قابلیت را می دهد که هر طرحی را بر روی سقف پیاده سازی نمایید.

کناف سقف رسپشن اداری
کناف سقف رسپشن اداری

نمونه سقف کاذب لابی و مشاعات ساختمان

یکی دیگر از بخش هایی که می توان به وسیله آن به کیفیت و قیمت ساختمان اضافه نمود، لابی و مشاعات ساختمان است. اگر این بخش ها دکوراسیون و دیزاین زیبایی داشته باشند، تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت ساختمان خواهند داشت. یکی از بخش های مهم در دکوراسیون این بخش ها، سقف و نورپردازی آن است. در ادامه نمونه هایی از لابی ساختمان و مشاعات با سقف کاذب خواهیم دید.

نمونه کار شماره ۱۰ : اینجا لابی یک ساختمان نسبتا بزرگ است. بر روی سقف این لابی، از سقف کاذب دکوراتیو با طرح منحنی استفاده شده است و سرتاسر این سقف کاذب منحنی با نور مخفی ریسه ای کار شده است که زیبایی کار را دو چندان نموده است. سقف کاذب به شکلی است که جدا از سقف اصلی و معلق به نظر می رسد.

طرح سقف کاذب کناف برای لابی
طرح سقف کاذب کناف برای لابی

نمونه کار شماره ۱۱: این نمونه ای از راهروهای یک ساختمان مجلل و زیباست. در این این ساختمان برای کف و دیوارهای مشاعات از سنگ استفاده شده است  سقف نیز بصورت سقف کاذب دکوراتیو با کناف به همراه نور مخفی اجرا شده است. برای اجرای این سقف از ورق کناف معمولی استفاده شده است و این طراحی و نحوه استفاده از کناف است که سبب زیبایی کار شده است. بنابراین دست شما در پیاده سازی طرح های مختلف بر روی سقف کاملا باز است. اگر به دنبال اجرای سقف های لوکس و مدرن هستید، می توانید با شرکت کناف پارس آوات در تماس باشید.

سقف کاذب مدرن کناف در طراحی داخلی ساختمان
سقف کاذب مدرن کناف در طراحی داخلی ساختمان

بررسی نمونه های اجرای کناف در کلینیک و مطب پزشکی

فضاهای پزشکی و درمانی بویژه کلینیک ها و مطب های پزشکان، از جمله فضاهایی هستند که می توان برای زیبایی سقف و نورپردازی از کناف استفاده نمود. نمونه کارهای ارائه شده در ادامه را مشاهده نمایید:

نمونه کار شماره ۱۲ : همانطور که در تصویر زیر می بینید، برای زیباسازی و البته تامین نور کلینیک دندانپزشکی، از سقف کاذب بصورت جزیره ای استفاده شده است. اجرای این سقف به خاطر منحنی های موجود کمی دشوار است اما در نهایت با نورپردازی انجام شده، فضای کلینیک بسیار زیبا و متفاوت شده است.

سقف کاذب کلینیک
سقف کاذب کلینیک

نمونه کار شماره ۱۳ : اینجا فضای رسپشن یک کلینیک دیگر است. همانطور که می بینید، سقف کاذب با ورق کناف ساده به شکلی در این فضا اجرا شده است که سقف کاملا معلق به نظر می رسد. وسط سقف هم بصورت ضرب در خالی شده است و این موضوع سبب شده است تا سقف بسیار زیباتر به نظر برسد. همانطور که بارها اشاره نمودیم، اجرای انواع طرح های مختلف بر روی سقف بوسیله کناف امکان پذیر است. بسته به این که چه طرحی بر روی سقف اجرا گردد، می توان یک فضای بسیار زیبا و متفاوت داشت.

سقف کاذب کلینیک
سقف کاذب کلینیک

نمونه های اجرای کناف برای رستوران و کافی شاپ

کافی شاپ ها و رستوران ها از جمله فضاهای تجاری هستند که نیاز دارند دکوراسیون زیبا و خاص خود را داشته باشند. برای داشتن دیزاین و دکوراسیون متفاوت، بخشی از کار منوط به اجرای سقف کاذب زیبا به همراه نورپردازی مدرن می باشد. در ادامه قصد داریم نمونه های رستوران و کافی شاپ که در آنها سقف کاذب کناف اجرا شده است را به همراه شما بررسی نمایید.

نمونه شماره ۱۴ : در تصویر زیر سقف کاذب به صورت باکس اجرا شده است. باکس های تو خالی که داخل آنها رنگ شده است و نورمخفی در آنها به کار گرفته شده. این مدل از سقف هم ساده و هم زیباست و هزینه اجرایی چندان زیادی نخواهد داشت. برای اجرای این نوع از سقف از ورق معمولی کناف استفاده می شود.

سقف کاذب کافی شاپ
سقف کاذب کافی شاپ

نمونه شماره ۱۵: اگر مالک یک رستوران یا کافه هستید و قصد دارید سقفی خاص مانند سقف رستوران زیر داشته باشید، باید برای اجرا باکس ها به شکلی که دور تا دور سقف زیر می بنید، از کناف استفاده نمایید. درون این سقف لایت های هالوژن کار شده است. همچنین از این سقف باکس مانند، برای عبور لوله های تاسیسات سرمایش و گرمایش رستوران استفاده شده است. یکی از کابردهای سقف کاذب در فضاهای عمومی نظیر رستوران و کافی شاپ این است که شما میتوانید تاسیسات را از داخل آنها عبور دهید و لوله ای روی کار معلوم نباشد.

سقف کاذب کافی شاپ
سقف کاذب کافی شاپ

در این بخش کوشیدیم به همراه شما به بررسی نمونه هایی اجرایی با کناف بر روی سقف و دیوار بپردازیم.

به وسعت تمامی طرح هایی که می توان برای سقف دکوراتیو و کاذب ارائه نمود، می توان سقف کاذب کناف اجرا نمود. این موضوع به خلاقیت طراحی برمی گردد و کناف ، متریالی است که به شما این قابلیت را می دهد تمامی این طرح ها را اجرا نمایید.

شرکت کناف پارس آوات با سالها تجربه در زمینه فروش و اجرای کناف برای سقف پوششی، دکوراتیو، کاذب و انواع دیوارهای کناف ، قابلیت اجرای پروژه های شما را با بالاترین کیفیت و استاندارد ممکن و بهنیه ترین قیمت، داراست. برای سفارش اجرای پروژه کناف کاری ، کافی است با پارس آوات در تماس باشید:

۰۹۱۲۸۹۱۱۷۳۴

۰۹۱۲۴۶۳۰۳۶۵

شرکت کناف پارس آوات

عرضه و اجرای سیستم های کناف

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>